Gabriele Bildea – Educatoare Grupa Fiori

In urma cu 36 de ani paseam pragul Scolii Italiene Aldo Moro, fara sa stiu ca aveam de parcurs un drum atat de lung.Din dragoste pentru copii, m-am dedicat din prima clipa cu pasiune si entuziasm, ca pe vremea jocurilor copilariei mele, cand ma vedeam educatoare sau invatatoare.Acestea au fost, de fapt, argumentele alegerii mele profesionale.

Sunt o persoana sociabila, creativa si determinata si cred ca de aceea imi place atat de mult sa lucrez cu copiii.
Pentru mine, ei, copiii sunt o sursa inepuizabila de energie.Fiecare zi petrecuta impreuna este o experienta speciala, provocatoare si plina de satisfactii. Nimic nu este mai frumos decat sa-i vezi cum cresc si ce progrese fac! Sunt fericita ca putem parcurge o bucatica de drum impreuna si umple “traistuta” vietii cu experiente care sa îi insoteasca mereu.

Sunt absolventa a Facultatii de Psihologie si Stiintele Educatiei-Pedagogie primara si prescolara – Universitatea Bucuresti.Am participat la diverse cursuri de perfectionare, organizate in cadrul Institutului Italian de Cultura Bucuresti pentru Corpul Profesoral al scolii.De asemenea am asistat si
colaborat la activitati pentru prescolari in doua scoli din Florenta.