Credem in informarea ta corecta in legatura cu modul in care colectam, prelucram si protejam datele tale cu caracter personal acestui site, drept urmare, in cele ce urmeaza iti vom explica in detaliu ce tipuri de date colectam de la tine, in ce scop le folosim si care sunt drepturile tale.

Asociatia Aldo Moro colecteaza si prelucreaza date cu caracter personal (denumit operator de date cu caracter personal) in baza legala conferita de articolul 6, alineatul 1, litera (a) din Regulamentul 679/2016.

Prin intermediul acestei pagini de Politica de Confidentialitate, te informam cu privire la masurile pe care Asociatia Aldo Moro le-a implementat pentru protectia datelor pe care scuolaitalianabucarest.com le colecteaza, dar si asupra drepturilor pe care le ai tu (denumit „persoana vizata”), odata cu intrarea oficiala in vigoare a Regulamentului 679/2016, cunoscut sub denumirea de Regulementul General de Protectie a Datelor cu Caracter Personal.

Asociatia Aldo Moro a implementat masuri tehnice si organizationale adecvate pentru a asigura o protectie eficienta a datelor personale prelucrate prin intermediul acestei platforme.

Cu toate acestea, te informam asupra faptului ca transmiterea de date prin intermediul retelei de Internet poate, in principiu, sa prezinte lacune de securitate, drept urmare nu se poate garanta o protectie absoluta. Din acest motiv, fiecare persoana vizata are libertatea de a ne transfera date cu caracter personal prin mijloace alternative, de exemplu prin telefon sau posta.

NUMELE SI ADRESA OPERATORULUI

Operatorul de date, in virtutea Regulamentului General de Protectie a Datelor cu Caracter Personal (GDPR) este:

  • Asociatia Aldo Moro
  • Adresa: Strada Vasile Lascar 52, sector 2, Bucuresti
  • Telefon: +4 021 210 4684
  • Email: contact@scuolaitalianabucarest.com
  • Website: scuolaitalianabucarest.com

Dreptul de a depune plangere la autoritatea de supraveghere

In Romania, autoritatea de supraveghere a prelucrarii datelor cu caracter personal este Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal (ANSPDCP).

Pentru transmiterea unei plangeri catre ANSPDCP este necesara completarea unui formular tip care se regaseste pe site-ul www.dataprotection.ro, la sectiunea „Plangeri”.

Datele de contact ale ANSPDCP:

  • Adresa de email: anspdcp@dataprotection.ro
  • Telefon: +40.318.059.211/+40.318.059.212
  • Adresa: B-dul G-ral. Gheorghe Magheru 28-30, Sector 1, cod postal 010336, Bucuresti, Romania

CE DATE COLECTEAZA PLATFORMA scuolaitalianabucarest.com?

Prin intermediul platformei scuolaitalianabucarest.com, Asociatia Aldo Moro colecteaza o serie de date cu caracter personal in cadrul formularului de contact, precum:

  • Nume si Prenume
  • Telefon
  • Adresa de email

SCOPURILE PENTRU CARE UTILIZAM ACESTE DATE

Acest pachet de date cu caracter personal este utilizat pentru a putea raspunde solicitarilor dumneavoastra transmise prin intermediul formularului de contact din website. In cazul in care nu sunteti de acord cu furnizarea acestor date, ne puteti contacta prin celelalte mijloace (telefon, posta).

Strict pentru scopul mentionat mai sus, Asociatia Aldo Moro va stoca datele tale personale pentru o perioada determinata doar de scopurile legitime pe care le are in acest moment in derulare, dar si de preferintele tale, aplicate in virtutea drepturilor pe care GDPR ti le confera.

Daca doriti sa va folositi de drepturile specifice oferite de GDPR, si anume de retragerea consimtamantului, de stergerea datelor, de restrictionarea utilizarii lor sau de opozitie fata de prelucrarea datelor, Asociatia Aldo Moro va sista imediat utilizarea lor.

In vederea obtinerii acordului tau, in partea de jos a formularului de contact  a unui nou cont pe platforma va fi afisata o informare in legatura cu acest aspect, impreuna cu solicitarea consimtamantului pentru a utiliza datele date in scopul mentionat mai sus.

Iti poti retrage in orice moment acest consimtamant, in acord cu articolul 7, alineatul 3 din GDPR.

PROCEDURA IN CAZUL DATELOR BANCARE

Platforma scuolaitalianabucarest.com nu stocheaza si nu prelucreaza date bancare.

POLITICA DE COOKIE-URI

Platforma scuolaitalianabucarest.com utilizeaza cookie-uri cu scopul de a imbunatati experienta ta pe site. Pentru mai multe detalii despre ce sunt cookie-urile si modul in care le utilizam, te rugam sa consulti pagina noastra de Politica de cookie-uri.